Suscripción Boletines

Banc Santander i Cambra València llancen la sisena edició del Premi Pime de l’Any

Thursday , 03 de March de 2022

Banc Santander i la Cambra de Comerç de València convoquen, en col·laboració amb la Cambra d’Espanya i el diari Llevant, la sisena edició del Premi Pime de l’Any. L’objectiu d’aquest certamen és reconéixer la labor de les petites i mitjanes empreses com a generadores de riquesa i creadores d’ocupació en l’acompliment de la seua labor quotidiana.

El termini de presentació de candidatures per al premi Pime de l’Any 2022 comença l’1 de març i es tancarà a les 00.00 hores del pròxim 30 d’abril. A aquesta nova convocatòria poden concórrer totes les petites i mitjanes empreses de la província amb menys de 250 empleats i amb una facturació inferior als 50 milions d’euros al tancament de l’exercici 2021 que tinguen la seu social a la província de València.

A més de l’elecció de la Pime de l’Any, el jurat podrà concedir quatre accèssits en les categories d’Internacionalització, Innovació i Digitalització, Formació i Ocupació, i Pime Sostenible. L’empresa guanyadora concorrerà al Premi Nacional Pime de l’Any 2022, que es fallarà en el primer trimestre de 2023. Igualment, les empreses guanyadores dels diferents accèssits concorreran al Premi Nacional en les seues respectives categories.

Les empreses interessades hauran d’emplenar el formulari d’inscripció que trobaran en la web de la Cambra de Comerç de València, www.camaravalencia.com, on també poden consultar les bases del concurs.

El jurat valorarà en les seues deliberacions mèrits com la creació d’ocupació, amb especial atenció a l’ocupació indefinida; les accions de formació per als empleats; la internacionalització de l’empresa; les iniciatives de digitalització i innovació, així com els projectes sostenibles en els quals han participat.

Recursos vinculats