Suscripción Boletines

BBVA i Cambra València tornen a dinamitzar el comerç de Godella a través de bons de compra

Tuesday , 17 de January de 2023

BBVA i la Cambra de Comerç de València col·laboren en la posada en marxa del bo ‘Consumeix Godella’ per segon any consecutiu, després del gran acolliment de la primera edició. Aquesta iniciativa, promoguda per l’Ajuntament de Godella, té com a objectiu dinamitzar l’activitat econòmica dels petits i mitjans negocis de la localitat. El pla consisteix en l’emissió d’unes targetes de BBVA, carregades amb bons de compra per valor de 50 euros i el cost d’adquisició dels quals serà de 25 euros. Es podran utilitzar en els establiments locals que complisquen uns determinats requisits i s’adherisquen a la campanya.

L’acord per a posar en marxa aquesta iniciativa ha sigut signat aquest matí per Antonio Carreto, director regional Est de BBVA, i José Vicente Morata, president de la Cambra de Comerç de València.

La campanya obrirà la seua convocatòria el pròxim 1 de febrer fins a finalitzar les existències. Les targetes es podran sol·licitar en la web https://www.bonoconsumeengodella.com a partir d’aqueix dia i es podran utilitzar en comerços adherits fins al 31 de març de 2023. En aquest període s’emetran 4.078 targetes de BBVA, carregades amb bons de 50 euros, amb l’objectiu de promoure el consum en la localitat. Cada bo tindrà un cost per al consumidor de 25 euros i l’altre 50 per cent restant serà aportació directa de l’Ajuntament de Godella.

Antonio Carreto, director regional Est de BBVA ha mostrat la seua satisfacció per col·laborar “amb els nostres clients institucionals i aportar solucions per a facilitar la vida als ciutadans”. En la seua opinió, “amb aquesta iniciativa contribuïm al desenvolupament de l’economia local, a través del suport directe als comerços del municipi que s’adherisquen a aquesta campanya, i alhora col·laborem amb la societat amb un mètode de pagament senzill i que els permet estirar més les seues compres”.

Per a José Vicente Morata, es tracta d’una iniciativa de suport al xicotet comerç que “ajudarà a promocionar el comerç local, dinamitzar el teixit comercial i incentivar i impulsar les compres en els comerços de proximitat”.

Recursos vinculats