Suscripción Boletines

Invest in València aconseguix atraure 21 empreses estrangeres de gener a agost d’enguany

Thursday , 19 de September de 2024

Invest in València, iniciativa conjunta de l’Ajuntament i Cambra València, per a atraure inversió a la ciutat, ha ajudat a implantar-se a 21 empreses estrangeres, la qual cosa suposa un 23,5% més que l’aconseguit en tot l’exercici 2023. Estes dades confirmen el continu atractiu de València com a destí d’inversió i destaquen el paper de l’oficina en l’atracció de noves empreses, talent i innovació a la ciutat.

L’oficina continua treballant activament en projectes de gran envergadura que s’espera confirmar en l’últim trimestre d’enguany, que podrien generar entre 500 i 850 ocupacions, juntament amb salaris estimats entre 20 i 38 milions d’euros.

Entre les empreses que han decidit establir-se a València amb suport de *Invest *in València apareixen noms com Shibata Fender Team, Zoho, BeDisruptive, Pinnacle Fund Services, Otto Group, actives en sectors com la tecnologia, defensa i fintech. El programa de servicis aftercare ha incorporat 24 nous participants, arribant a un total de 97 empreses.

El nombre de projectes en cartera de *Invest *in València també ha experimentat un notable creixement, aconseguint la xifra de 280 fins a agost i duplicant àmpliament els 119 que aconseguits fins al mateix mes en 2023. D’estos, 67 són clients amb projectes actius, mentres que 213 representen *leads de potencials inversors que han mostrat interés en València.

Durant la primera mitat de 2024, Invest in València ha participat en importants esdeveniments nacionals i internacionals amb la doble fi de captar leads d’inversió i fomentar la marca València en el marc de l’estratègia València Innovation Capital. Esdeveniments internacionals com eMerge Americas a Miami, MIPIM a Cannes, London Tech Week, TNW a Amsterdam o la Tech BBQ i nacionals com el Mobile World Congress, la South Summit Madrid o FITUR. Addicionalment s’han realitzat visites de prospecció a altres fires per a avaluar participacions futures.

A més, està prevista la participació en esdeveniments com la Web Summit a Lisboa, Smart Cities BCN, Switch de Singapur, Expo Real, Chile Enexpo. Invest in València és un dels actors de l’ecosistema startapero valencià i, com a tal, participa en els principals esdeveniments de l’ambient tech, com la València Digital Summit o The Gap in Between. A més, organitza contínuament activitats de aftercare perquè les empreses que aterren a la ciutat s’integren i amplien la seua xarxa de contactes i oportunitats.

Addicionalment, l’oficina ha organitzat 12 agendes en el marc dels València 360é Tours, i ha rebut dos delegacions de 44 empreses argentines i 30 empreses alemanyes dins del programa Destination València. Invest in València també ha rebut delegacions de Finlandia, la Xina, Mèxic i Singapur dins del programa InnoConnect.

Invest in València reafirma el seu compromís amb la promoció de València com a destí líder en inversió, innovació i desenrotllament empresarial, posicionant a la ciutat com un referent a Europa i el món.

Recursos vinculats