Suscripción Boletines

L’empresa OSP Spain aposta per València

Wednesday , 22 de May de 2024

  • Este dimecres s’ha celebrat una reunió de benvinguda institucional per a conéixer els plans d’expansió de l’empresa.

L’empresa alemanya Otto Group Solution Provider (OSP) ha inaugurat la seua nova oficina a València amb una reunió presidida per la seua directora, Leticia Vila-Coro, en la qual han participat la directora general d’Emprenedoria i Internacionalització, Ester Olivas; la regidora de l’Ajuntament de València, Paula Llobet, i el president de Cambra València, José Vicente Morata.

Durant la reunió, s’han detallat els plans d’expansió d’esta empresa amb més de tres dècades d’experiència en el sector de retail i la logística i s’ha fet balanç de la seua implantació a València, on han obert la seua nova seu i on ja compten amb 25 empleats després del seu aterratge a la ciutat del Túria.

Amb seu a Dresden i altres set oficines a Europa i Àsia, més que una empresa de tecnologia, OSP és el motor darrere de projectes de IT i desenvolupament de programari per al Grup Otto i per a empreses en l’àmbit del comerç omnicanal, electrònic i mòbil, així com en la logística.

Des de la seua fundació en 2018, OSP Spain ha crescut de manera constant, amb seu a Madrid Màlaga, sumen ara el nou hub a València. Amb més de 150 empleats, l’empresa s’especialitza en diverses àrees com a Enginyeria de Programari, Desenvolupament de Programari, Business Intelligence, Business Analysts & PO, SAP, Agile Coaches i Disseny UX/UI.

El projecte de OSP Spain a València ha sigut secundat per Invest in València, l’oficina d’atracció d’inversions de la ciutat. Este èxit se suma a la creixent llista d’assoliments de Invest in València, consolidant encara més a la ciutat com un destí atractiu i competitiu per a la inversió.

 València: Una Aposta pel Creixement

Recentment, OSP Spain va decidir expandir la seua operació a València, un pas estratègic que ha resultat ser un gran encert en comptar ja amb 25 empleats.

Amb l’objectiu de mantindre i fomentar esta tendència de creixement, OSP Spain està implementant diverses estratègies per a continuar ampliant el seu equip a València en els pròxims mesos. L’obertura del nou hub a València no sols facilita una major presència a la regió, sinó que també reforça el compromís de l’empresa amb la innovació i l’excel·lència en el servici IT.

Leticia Vila-Coro, Managing Director de OSP Spain, explica que “Triem València per la qualitat dels professionals, sobretot en el sector de IT. Els nostres pròxims passos ací van lligats al creixement i la col·laboració amb OSP i altres empreses del grup”.

El projecte ha comptat amb l’assessorament immobiliari d’Immobiliària Calatayud.

Grup Otto

El Grup Otto, una multinacional alemanya, va iniciar com una empresa de venda per catàleg a Hamburg i ha evolucionat fins a convertir-se en un grup internacional amb 30 importants empreses, més de 50,000 empleats i operacions en més de 20 països. La seua presència abasta sectors com *retail, comerç electrònic, finançament, logística i venda per correu. Destaca en comerç electrònic B2C, especialment en moda i benestar, amb al voltant de 100 botigues en línia a tot el món. El seu enfocament se centra en el comerç electrònic responsable.