Suscripción Boletines

Invest in València celebra el seu segon aniversari

Tuesday , 21 de November de 2023

La iniciativa de l’Ajuntament i la Cambra ha acompanyat la inversió de 30 nous projectes a la ciutat en dos anys.

Signatures com Deutsche Telekom, Apex, Akkodis, BeDisruptive o CDTM generaran més de 1200 ocupacions durant els pròxims dos anys en la capital del Túria.

Invest in València, l’oficina d’atracció d’inversió posada en marxa per l’Ajuntament i la Cambra de Comerç de València, celebra hui el seu segon aniversari en l’edifici Ves·les e Vents. A l’esdeveniment, que donarà principi a les 18.30 hores, assistirà la regidor de turisme, innovació i inversions Paula Llobet, el President de Cambra València, José Vicente Morata, així com representants de l’ecosistema d’innovació i emprenedoria valenciana, partners, col·laboradors de l’oficina i representants d’empreses que ja són casos d’èxit.

Durant 2023, Invest in València ha aconseguit que 16 signatures, entre les quals es troben Deutsche Telekom, Apex, Akkodis, BeDisruptiveo CDTM, hagen aterrat a la ciutat, la qual cosa sumat a les xifres aconseguides l’any anterior, es tradueix en més de 79 milions d’impacte econòmic esperat i la generació de més de 1200 ocupacions durant els pròxims dos anys a la ciutat.

Enfront dels 14 casos d’èxit confirmats en 2022, amb una acabada d’inaugurar oficina, el creixement reflectit en el seu segon any de marxa aconsegueix el 14 per cent. L’Ajuntament de la ciutat ha mostrat la seua confiança en la labor de Invest in València i el seu impacte positiu dins de l’economia local, destinant un pressupost de 450.000 euros per a l’any que ve, quasi un 22 per més que en l’exercici anterior.

“Atraure inversions de projectes tecnològics i innovadors és un dels pilars de la nostra estratègia com a ciutat. Volem impulsar el creixement i competitivitat del nostre teixit empresarial per a millorar la nostra economia, generar ocupació de qualitat i millorar la vida dels ciutadans. Per això apostem per Invest in València, perquè amb la nostra implicació estem segurs que en els pròxims anys multiplicarem estes xifres”, explica Paula *Llobet, regidora de Turisme, Innovació i Captació d’Inversions.

Per part seua, el president de Cambra València valora molt positivament els resultats de l’Oficina, “un exemple de col·laboració públic-privada que té com a objectiu atraure inversió i posar en valor l’atractiu de la ciutat com a pol d’innovació i emprenedoria”.

Per a la directora de l’oficina, María Escartí, “estem molt contents amb els resultats obtinguts i les expectatives són molt positives. Esperem que en 2024 es confirmen molts més casos d’èxit d’entre els més de 185 potencials inversors contactats”.

 

Recursos vinculats