Suscripción Boletines

Invest in València rep a startups xilenes seleccionades per ProChile en la seua gira per Espanya

Wednesday , 27 de September de 2023

Invest in València, l’oficina d’atracció d’inversions de la ciutat de València, iniciativa de l’Ajuntament de València i Cambra València, ha rebut a una delegació de 10 startups i empreses tecnològiques xilenes seleccionades per ProChile i els seus socis estratègics: Anastasia, Fourdplan, Indexa, Irislab International, phiNet, SCM Latam, Smert, Splight, TDC, i Yoy. A més, de dues empreses del sector miner xilé: la cooperativa Copromim i la Minera Monte Alto.

El programa de visites preparat per Invest in València va començar amb una trobada en el CaixaBank Business Centre, on els agents clau de l’ecosistema d’innovació i emprenedoria van presentar l’ecosistema empresarial de la ciutat: la Regidor d’Innovació Paula Llobet; la directora del departament internacional de Cambra València Luz Martínez; la directora de Invest in València María Escartí; el director de Centres d’Empreses de Comunitat Valenciana i Regió de Múrcia de CaixaBank, Arturo Peña; la Subdirectora de València Activa, Lucia Calàbria; el CEO de Startup València, Nacho Más i el director de Tecnologia per als Negocios de Cambra València, Carlos de Cózar.

“València és una ciutat oberta, innovadora, amb centres potents d’investigació i una xarxa d’instituts tecnològics que recolza en innovació al teixit empresarial. Des de l’Ajuntament potenciarem la col·laboració públic-privada, la inversió amb una fiscalitat atractiva per a inversors i propiciarem que les llicències i tràmits siguen molt més àgils” ha apuntat la Regidor Paula Llobet, que alhora ha animat als emprenedors xilens al fet que coneguen i interactuen amb el dinàmic ecosistema de negocis i innovació de València.

La delegació també va poder explorar València com un enclavament logístic privilegiat, visitant *Valenciaport i *Opentop i obtenint informació essencial sobre innovació portuària.

El programa va continuar ahir amb una sessió dedicada a València com a ciutat d’innovació tecnològica, de la mà de REDIT (Xarxa d’Instituts Tecnològics de la Comunitat Valenciana) i el ITI (Institut Tecnològic d’Informàtica). Finalment, el programa es va tancar a l’Escola de Negocis Cambra València, on els participants van poder intercanviar impressions sobre l’aprés.

 

Recursos vinculats